МЕНЮ
ЧАТ КУТИЯ

Статистики

Всички файлове: 2 667

Преглеждано днес: 380

Всичко гледано: 122 307

Всички Потребители: 375

Онлайн Потребители: 14 (0 потребители, 14 гости)
Потребители: BingBot

Реклама

Форум > Категория в която няма задръжки. > Вицове

Гост Извън линия

Re: Вицове - 17 Юли 2010 12:01

КАКВО Е ХУБАВО И КАКВО Е ЛОШО

Хубаво: Жена ти е бременна.
Лошо: В утробата й има цели три бебета.
Много лошо: Направил си операция за стерилизация. Преди три години.

Хубаво: Жена ти не говори с теб.
Лошо: Иска развод.
Много лошо: Тя е адвокат.

Хубаво: Синът ти расте.
Лошо: Свалил е възрастната ви съседка.
Много лошо: Ти също.

Хубаво: Синът ти прекарва много време в стаята си.
Лошо: В стаята му намираш скрити порнофилми.
Много лошо: Има те на някои от тях.

Хубаво: Мъжът ти най-накрая е съгласен - стига толкова деца!
Лошо: Не можеш да си намериш противозачатъчните.
Много лошо: Взела ги е дъщеря ти.

Хубаво: Твоят мъж добре се ориентира в модата.
Лошо: Ти разбираш, че той тайно е обличал дрехите ти.
Много лошо: На него му стоят по-добре.

Хубаво: Провеждаш беседа за пчеличките и тичинките с дъщеря си
Лошо: Тя постоянно те прекъсва...
Много лошо: ...и поправя.

Хубаво: Синът ти излиза на първа среща.
Лошо: С мъж.
Много лошо: Който е твое гадже.

Хубаво: Дъщеря ти си намира работа веднага след завършване на института.
Лошо: Като проститутка.
Много лошо: Някои от колегите ти са й клиенти.
Ужасно: Тя печели повече от теб.

Хубаво: Четейки всичко това, ти се усмихваш.
Лошо: Познаваш хора с подобни ситуации.
Много лошо: Ти си един от тях...
...

Влиза един мъж (М) в банката и пита служителката (С):
М: мога ли да си вкарам ***ите кинти в скапаната ви банка?
С: господине, моля дръжте се възпитано...в банка сте...
М: кво ми дреме, ма...искам един *** влог в е*аната ви банка.
С: не може така, господине...ще извикам управителя(У)
...след 5 мин...
У: Какъв е проблемът тук? Колежката ми каза, че не знаете как да се държите в банката? Да повикам ли охраната?
М: не бе...спечелих некви ***и милиони от скапаната лотария и искам един *** влог в е*аната ви банка
У: И к'во? Тъпата п.... не ще да ви обслужи ли?

Разговор по телефона между приятелки :
- Алооо, Петрова?
- Кажи бе, Иванова?
- Абе Петрова, мъжът ми тръгна по к...ви, случайно да е у вас ??????
- Абе Иванова, у вас като идват час по час военни, аз питам ли те дали ще има война ???

Телефонен разговор между съпруг и съпруга :
- Ало, скъпи в карбуратора на колата има вода !?
- Абе да ти е........., преди седмица взема книжка, не знаеш шофьорската врата от къде се отваря, а ми обясняваш че в карбуратора имало вода. Къде е колата ?
- Ами в басейна !!!!!

Сизиф бута камъка нагоре към върха, като стигне там камъка се търкаля по склона чак до долу, и после пак го бута нагоре......и това се повтаря нон стоп .Долу под върха стои Едип и го наблюдава. По едно време Едип не издържал и започнал да дава съвети:
-Абе,Сизифе, защо като дотътриш камъка до върха, не го подпреш отдолу с един по-малък камък, та да не пада обратно долу?
А Сизиф навъсено отговаря:
-Абе, Едипе, що не си ..... майката?!?

Мъж и жена на разходка из зоологоческата градина. Няма никой, почти никакви посетители. Спират до клетката на горилата. Мъжът с похотлив поглед казва на жена си:
- Скъпа разкопчай си малко блузката да видим реакцията на горилата, да видим наистина ли в тях действа първичното.
- Глупости, как ще се разкопчавам посред зоологическата градина!
- Хайде стига де, само ние сме никой няма да те види.
Разкопчала блузката жената и горилата втренчила поглед в нея и леко започнала да сумти.
- Малееее, видя ли това - рекъл мъжът, егати номера - действа. Скъпа, скъпа, свали сутиена хайде моля те да видим кво ше направи.
Поогледала се жената смъкнала сутиена и поразклатила гърди.
Горилата станала и се хванала за клетката, запристъпяла от крак на крак и започнала да издава нечленоразделни звуци.
Мъжът направо подскочил:
- Видя ли, видя ли това? Моля те скъпа, вдигни поличката и свали бикините до коленцата - моля те!
Жената се погледала, но да не счупи хатъра на мъжа си малко свенливо, но изпълнила желанието му.
В този момент горилата разтърсила клетката, бясно се замятала наляво надясно. Възбудата и била толкова голяма, че ерекцията била на максимума си. Сумтяла бясно и разтърсвала клетката....
В този момент мъжа се приближил до клетката и дръпнал лостчето с която била затворена. Вратата на клетката се отворила и жената ужасена попитала мъжа си:
- Скъпи какво правиш!?!?
- Я сега му кажи, че си уморена... че те боли главата.... че си неразположена...

Контролно по математика. Всички вече са предали своите работи, само двама ученици седят пред празните листа и дремят. Учителката ги гледа, гледа и накрая пита:
- Иска ли ви се тройка?
- Даааа - отговарят в един глас двамата.
- И аз искам.... Да вървим.....!! - палаво казва учителката.

Иванчо пита баща си:
- Тате ти защо си се оженил за мама?
Бащата с тържествуваща усмивка се обръща към жена си:
- Видя ли ма? Даже и детето се чуди!


Десет дена на село - един луд геймър без РС.

(или как един болен мозък, се чуди какво да прави в 3 сутринта)

Нашите решиха да ме пратят на село да поседя и да видя какво е истинския живот....истински живот - какво имат предвид? ...... Ъ-ъ-ъ, а какво е това село да пукна ако знам. Сигурно е някакъв курорт.
ден 1: Абе какъв е тоя ужас. Пътувах 5 часа с влак и още толкова с някакъв раздрънкан Чавдар. Още не мога да си чуя мислите и даже не зная как стигнахме до къщата. Аз си лягам и утре ще разглеждам.
ден 2 сутринта към 12-13: Ей к'ва е тая работа нашие са си заминали, а аз се събудих в някава почти гола стая, която приличаше декор от лагрите от Delta Force. Супер, тука яко геймъри ще да има. 20мин по късно Бахти ужаса тука няма кьорав компютър. Как живеят тия хора. Остатъка от деня прекарах в размисъл над тоя въпрос.
ден 3: Разходих се из селото. Баси все едно съм попаднал в Unreal. Всички ме гледат като някакъв извънземен. Страх ме е да ходя така невъоражен, поне един нож да имах. И на всичкото отгоре страшна тишина, само тук таме се чуват звуци от някакви същества - страх майка.
ден 4: Баба ми ми каза, че ще има пилешка супа за обяд, но трябвало аз донеса пилето, докато тя си свърши работата. Даде ми един нож, излязах на двора и се почудих къде е супера. Тръгнах из селото да го търся, ох добре, имам имам нож и съм по-спокоен. Странна работа, към, който се зпътя гледа да се скрие, споко бе хора няма да ви ръгам, искам само да попитам нещо. Видях някакъв човек, който го следваха много животни. Мамоо тоя ще го нападнат всеки момент. Затичах се, а оня ми ти старец като замахна с неква тояга и ме свали с един удар на земята. Баси аз да помогна, а той...
ден 5: Баба ми ми каза, че пилета имало в курника, а не в супера. Пак ми даде ножа и ме изпрати да донеса едно, че все пак да ядем пилешка супа. Какво е курнинк? Отивам да питам съседите които бяха снощи у нас. Изглеждат добри хора. Питах ги те се засмяха и ми показаха някаква постройка в другия край на двора им. Рекох си хубаво, сбогувах се с тях и се запътиха натам. Тамън отворих вратата на двора и три от тия животни дето видях вчера се изпречиха на пътя ми. Е днеска няма начин да не отнеса поне едно в гроба. Засилих се, замахнах и на едно падна главата.....егати шума вдигнаха другите две, някакво "бааа баа бааа" от бараката отсреща почнаха да се чуват някакви други странни звучи. Излезе съседа и като видя какво съм направил фана една сопа и с два удара ме свали на земята.
ден 6: Цял ден баба ми и дядо ми ми викат и не ме пускат да изляза. Да пукна ако разбера защо. Чак вечерта разбрах, че това били овце.
ден 7: Старите отидоха на полето и ми казаха да не излизам от вкъщи. Е поне на двора ме пуснаха. Разхождам се. Намерих някаква прашна врата. Отворих я, а отвътре един куп кирки и лопати. Супер, намерих си ново оръжие. Взех една кирка и продължих да се разхождам. Зад една врата чух странен шум, някакво "оинк оинк".....баси кво пък ще да е това?! Отварям вратата и гледам някакво странно, дебело животно с два големи "рога" стои и ме гледа. Баси тва прилича на Skaаrdj warrior само дето седи на 4 крака. Сигурно баба ми и дядо ми не знаят за това. Ще взема да ги отърва, че ще си имат проблеми после. Замахнах един път онова се дръпна назад и го изпуснах. Замахнах още веднъж, оно изквича и се скри в ъгъла и млъкна. Ох дано да съм го убил. Поне виждам кървава диря към тъмното. Легнах да спя и ме събудиха виковете на дядо ми. Оххх май пак съм сгафил нещо -> мда бях прав пак идва със сопата. По трудния начин разбрах, че това било обикновен див глиган, който дядо ми угоявал, че да има повече месо като го заколи.
ден 8 сутринта: Взеха ме на полето, че да не правя повече бели в къщата....Ужас, това поле ми напомня за Mech Warrior. След 5 часа: Почна да ми става тъпо и горещо. Ще ида да се разходя.....Супер! Магерета! Казват, че били добри животинки, чакай да видя по отблизо. Погалих по глава...май му харесва. Е ще тръгвам за към баба ми. Я то иска да ме последва....ми хубаво дай да го отвържа да дойде с мен. Проследих въжето което за което беше завързно. Някакво колче зад магарето. Тамън го отвързах и онова ми ти магаре се дигна на предните си крака и изрита в задника със задните. Изхвърчах поне на 10м. После не помня.
ден 9: Малееееее боли ме ЗАДНИКАААА. Баба ми се грижи за мен. Каза, че отива в градинката да прекопае лозето и ако ми потрябва да я извикам. Изляах за малко на верандата, а там стои някакво животно което съска, надуло се е и се пуе срещу мене сякаш иска да ме захапе. С един як шут го забих в дувара. Вечерта дядо ми го откри и побесня и искаше да ме набие ама баба ми го спря.
ден 10: Омръзна ми да лежа, а и задника вече ми мина. Ще се пошляя малко из двора. Eхааа какъв готин, голям нож имаше на масичката. Ще взема да го разгледам като се върна. Запътих се към някаква врата, която ходеше към мазето. Влязох вътре, мммммммммм мирише на вино. Видях една огромна бъчва от където идваше миризмата. Реших да го опитам. Брех то много вкусно това айде още една чашка...
след 30 мин. "опитване" Отидох при баба ми да я видя какво прави... видях я двойна. Тя се зарадва, че съм станал. Даде ми няколко моркова и каза да ги занеса на животните в другия край на двора. Взех ги и бавно бавно, залитайки се запътих натам. Какви пък животни ще обичатда ядат моркови. Като отворих вратата големи, бели, с дълги уши и кървясали очи същества се нахавърлиха срещу мен. Мамоо това са само зайците са от Alice, побягнах към къщата стиснал морковите в едната ръка. Блъснах се в масата. Изправих се и взех ножа, който беше на на нея и се завъртях готов за битка. Малко след това се появиха и онези гадове. Клатейки се скочих върху единия и забих ножа върху другия - тъкмо се завъртях да заколя още един баба ми се появи от някъде и ме фрасна с дръжката на мотиката през ръцете след това усетих един здрав удар зад врата и изгубих съзнание.
Събудих се завързан за една от седалките в рейса. Шофьора ми каза, че щял да ме пусне като сме стигнели гарата, защото така му били поръчали. Предаде ми още никога да не съм се бил връщал в тук. Аз и нямам такова намерение - там просто е по-опасно от всяка една игра.

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Re: Вицове - 18 Юли 2010 15:56

napagokc написа:

ДЕСЕТТЕ БОЖИ ЗАПОВЕДИ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ

1. Аз съм твоя Модератор, Администратор твой, да нямаш други администратори освен Мене.
2. Не си прави кумир и никакво изображение на онова що е в администраторския панел, що е в модераторския панел, и що е в твоя собствен; не им се кланяйи не им служи.
3. Не изговаряй напразно името на Администратора, твоя Модератор.
4. Помни неделния ден за да го светиш; шест дена чети и пиши всичките си мнения, а седмия ден е неделя на Администратора, твоя Модератор - остави го да си почине малко.
5. Почитай модераторите и администратора си за да ти бъде добре и да живееш дълго във форума.
6. Не убивай виртуално... дори и прасета.
7. Не псувай и словоблудствай.
8. Не кради чуждото мнение и не плагиатствай. Уважавай авторското право!
9. Не лъжесвидетелствувай против ближния си.
10. Не пожелавай ника на ближния си, не пожелавай аватара на ближния си, ни подписа му, ни нищо, което е на ближния ти.



Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

serde4ko Извън линия

Re: Вицове - 18 Юли 2010 16:44

napagokc ,мерси за забавните вицове!Най-ми хареса за горилата в клетката


На зъболекарския стол жена на ревнивец!
Мъжът й, се скъсва да й звъни, а тя с отворена уста няма начин да му вдигне.
След поредното влудяващо звънене, на зъболекаря му писнало, вдигнал и му казал:
- Свършвам, плюе и тръгва!

***************

Един пич гушнал букета и попаднал в ада.Предоставили му избор: в нормалния ад ли да отиде или в студентския.
Избрал нормалния, там - купони, пиене, жени, само всяка вечер идвало едно дяволче и му забивало по един пирон в задника. Писнало му на нашия и решил да пробва студентския.
Там - още по-големи купони, повече пиене, по-хубави жени, а дяволче няма.Зарадвал се човекът и съвсем го ударил на живот.
Една вечер, обаче, на вратата му се почукало.Отворил - гледа едно дяволче с чук и цяла кофа пирони.На изумения му поглед, то отговорило:
- Сесия, братче, сесия...

***************

Мъж се събужда, поглежда до себе си и извиква:
- А-а-а-а! Крокодил!
Жената до него:
- Ама снощи бях "миличко"...
- А-а-а-а! И говори!
:D
***************

Мадама с много голям бюст карала стар ЗАЗ.
Завалял дъжд, тя слязла да си сложи чистачките и бюста опрял в капака на ЗАЗ-а .
В това време минал пиян от там видял я и казал:
- Госпожо, т`ва цял живот да го кърмиш Ауди няма да стане!
*Този коментар е бил редактиран от serde4ko на 18 Юли 2010 16:45

Ранг: Администратор

Форум мнения: 1276

Регистриран на: 28 декември 2009

serde4ko Извън линия

Re: Вицове - 25 Юли 2010 19:25

Три жени - омъжена (от 10 години), любовница и неомъжена (с гадже) решили да направят експеримент- да се облекат с кожено бельо, ботуши, бикини, сутиен и кожена маска и да видят реакциите на партньорите си.
След една седмица се срещат да споделят резултатите.

Неомъжената:
Сложих си аз коженото бельо и изчаках гаджето да дойде - като ме видя падна на колене, каза че аз съм неговата сбъдната мечта, помоли ме да се омъжа за него и после цяла нощ правихме бурен секс.

Любовницата:
Облякох аз коженото бельо, наметнах отгоре един шлифер и отидох при моя в офиса му- там влязох в кабинета, разтворих шлифера и му показах какво има отдолу. Без дума той отиде до вратата, заключи я, после извади кабела на телефона и правихме секс върху бюрото му в продължение на 5 часа.

Омъжената:
Сложих аз коженото бельо и застанах в коридора да изненадам мъжа си. Когато се върна от работа, затвори входната врата, погледна ме и каза "Здрасти Батман, какво има за ядене?"
:D
***********

Един мъж много искал да прочете една книга. Търсил я по книжарниците, но не я намерил и затова отишъл в библиотеката! Търсил я по рафтовете, но като отново не я намерил, попитал библиотекарката - младо и хубаво момиче:
- Извинете, къде мога да намеря книгата "Мъжът-Господар на жената"?
- Фантазиите са в другата зала!

***********

Тя: Кажи ми как се прави. Аз съм слушала само от приятелки.
Той: Първо го вземи в ръце.
Тя: Уф, каква гадост.
Той: Няма нищо страшно. Сега хвани го за главичката с една ръка.
Тя: Така? А сега какво?
Той: До тук добре, сега го хвани и с другата ръка.
Тя: Така ли?
Той: Виждаш ли, справяш се.
Тя: А сега какво?
Той: Сега смучи.
Тя: Шегуваш се!
Той: Не се шегувам. Започвай да смучеш.
Тя: Уф! И какво, другите така ли правят?
Той: Да.
Тя: Сигурен ли си?
Той: Казах ти, имам опит. Не ми е за пръв път. Повярвай ми. Посмучи малко.
Тя (смучейки): Нямм…
Той: И как е?
Тя: Соленичък….
Той: Но е приятен на вкус, нали?
Тя: Не е лош, а сега какво?
Той: Сега разтвори крачетата.
Тя: Така ли?
Той: Така, само че повечко ги разтвори, иначе няма как да се стигне до там. Дай да ти покажа.
Тя: А, ясно.
Той: Ето така. А сега отново го взимаш в ръка…
Тя: М-ммм…
Той: Когато го измъкнеш, вземи го в устата…
Тя: Аха-а….
Той: О-о-о, това е…
Тя: А с това жълтеникавото какво се прави? Гълта ли се?
Той: Въпрос на вкус. Може да го глътнеш ако искаш.
Тя: Ще пробвам….Мммм…вкусно, пробвай!
Той: Не, не искам, не ми предлагай.
Тя: (гледа обидено)
Той: Гледай ме. Сега опитай да издърпаш с пръсти това розовото....
Тя: О-о-о….
Той: За да ти е по-лесно можеш да си помогнеш с устни
Тя: Ммммм….
Той: Може да посмучеш, понякога помага.
Тя (смучейки): Мммм…
Той: А-а-ах, свърши.
Тя: Аха, усетих.
Той: Вкусно ли беше?
Тя: Честно казано, не беше зле.
Той: Искаш ли още?
Тя: Няма да откажа. Само, че защо трябва да е толкова сложно?
Той: Но мило, нищо не може да се направи. Просто така се ядат раци.

Ранг: Администратор

Форум мнения: 1276

Регистриран на: 28 декември 2009

Гост Извън линия

Re: Вицове - 15 Август 2010 14:40

Съпругата:
- Как не те е срам да вземеш 500 лева подкуп от човека.
Съпругът:
- Срам ме е, ама толкова даде.
***
- Докторе, помогнете! На жена ми й стана по-зле!
- И пиявиците ли не помогнаха?
- Не. Изяде три, повече не иска.
***
Мъж се моли в колата си:
- Мили боже, накарай го да спадне, за да се измъкна от трабантa!

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

allasensi Извън линия

Re: Вицове - 15 Август 2010 15:20

Отива Манго при доктора:
- Докторе, какво да правя? Жена ми непрекъснато ражда, вече девет деца имаме, не мога да ги изхранвам.
Докторът:
-Абе човек, ти не си ли чувал за презервативи? Ето ти няколко, пробвай с тях.
Тръгнал си той. След седмица отива пак при доктора:
-Докторе, златен да си! Слагам значи презервативите в яденето, жената яде, пърди, прави балончета... три деца умряха от смях!

Ранг: Администратор

Форум мнения: 12

Регистриран на: 19 Юни 2012

Гост Извън линия

Re: Вицове - 22 Август 2010 11:22

Имало едно много хубаво семейство. Майка, баща и син. Един ден бащата изневерил на жена си с най-добрата и приятелка. След час, два се върнал целия омърлушен и раздърпан, веднага паднал на леглото в спалнята и заспал. На следващия ден след като свършил работата си се връща отново уморен и още на влизане жена му почва да го замерва с разни неща, а той изненадано пита.
- Ау, ау,скъпа какво става?
- Приятелката ми съобщи че "Ако следващия път не си носиш презервативи ще те замерва с бебешката количка!"

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Вицове - 26 Август 2010 02:03



Мъж се бръсне в банята. Изведнъж чува жена му да крещи:
- Пешо, ела бързо! Пешо!
- Какво, ма?
- Мама падна от балкона!
- Колко пъти съм те молил да не ме разсмиваш, като се бръсна! Да се порежа ли искаш!
........................................
Мъж и жена гледат телевизия - някакъв проповедник говори за вярата, за молитвите и т.н. По едно време казва:
- Вярата в Господ може да излекува всяка болест. Достатъчно е по време на молитвата да вдигнете едната ръка във въздуха, а другата да сложите на болното място...
Мъжът вдигнал едната си ръка, а другата сложил върху члена си. Жена му го погледнала и измърморила:
- Стори ми се, че каза “да излекува болест”, а не да “съживи мъртвец”..
............................


Две борчета седят на плаж в Приморско и едното говори на другото:
- Е-е-х, ако знаеш миналата година колко добре си прекарахме с жена ми...… Плувахме в морето, пекохме се, заравяхме се в пясъка...… Тая година ще отида да я изровя.
.............................
Шотландец се прибира към вкъщи с бутилка уиски под палтото. Подхлъзва се, пада и усеща, че нещо му подмокря. Веднага си казва:
- Господи, дано да е кръв!
*Този коментар е бил редактиран от samsung на 26 Август 2010 02:05

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Вицове - 4 Септември 2010 23:10

Един трактор вървял на заден, видял го един човек и попитал щофьора:
- Извинете, защо карате на заден?
- Ами шефа ми каза, че в селото няма къде да обърна.
Не минало много, и същия човек видял трактора да излиза от селото пак на заден ход и отново попитал:
- А сега защо пак карате на заден?
- Шефа ми е глупак, в селото имаше къде да обърна.

*Този коментар е бил редактиран от tokvikava на 4 Септември 2010 23:11

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Вицове - 15 Септември 2010 00:07

Хлапе се прибира вкъщи цялото мокро.
Майка му го пита:
- Къде успя да се измокриш така, навън е сухо?!
- Ами играхме си с децата на кучета.
- Е, и?
- На мен ми се падна да играя дървото.

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на: