МЕНЮ
ЧАТ КУТИЯ

Статистики

Всички файлове: 2 772

Преглеждано днес: 164

Всичко гледано: 130 293

Всички Потребители: 382

Онлайн Потребители: 23 (0 потребители, 23 гости)
Потребители: AhrefsBot

Реклама

Форум > За Сайта > Правила

Aalesund Извън линия

Правила - 31 Март 2009 14:59

Правила и условия за ползване на MyOnVideo.com
----------------------------------------------
Всеки регистриран потребител в MyOnVideo.com се съгласява с общите правила и условия на ползване на сайта:

1т. Задължително е писането в сайта и във форума на кирилица. Когато нямате кирилица на клавиатулата си, цъкнете върху бутона Виртуална Клавиатура и на екрана ще ви излезе клавиатура с българските букви, посредством мишката натискайте върху нея и пишете. Ако пък не желаете да я използвайте, си инсталирайте Флекс Тейп, чрез него ще пишете на фонетична кирилица (Пример: S=С, D=Д и т.н.). Може да използвате и функцията в сайта която позволява, ако нямате кирилица да пишете на латиница и после само избирате от менюто "Кирилизация" и текста става на кирилица (заменя латинските букви с техните еквиваленти на фонетичната кирилица). Уважавайте БЪЛГАРСКИЯ език! Вие сте БЪЛГАРИ и това е майчиният ви език. Бъдете грамотни. Неграмотно написани постове ще бъдат трити, а при повторни действия потребителите ще бъдат предупреждавани.
Само и единствено в чат кутията е разрешено писане на латиница!

2т. Теми и мнения написани в неправилен раздел ще се изтриват и заключват без предупреждение.

3т. Забранено е използването на нецензурирани и обидни думи, емотикони или картинки. Коментари, постове или съобщения съдържащи такива ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще се наказват по т. №10


4т. Спорове с Администратори или Модератори, ще се наказват по т. №10

5т. Ако пускате скрийншоти или някакви снимки ги намалете до размер позволяващ нормалното разглеждане във форума, а не прекалено голями. Тези които не отговарят на изискванията ще бъдат премахвани без предупреждение.

6т. Теми със заглавия "Помощ !!!", "Търся ?", "Help !!!" и други от този тип с неясни заглавия ще бъдат моментално заключвани.

7т. Забранено е пускането на всякаква СПАМ или ФЛУД във форума, коментарите под файловете, коментарите в профилите на потребителите и чат кутията.

8т. Некоректна или лъжлива информация, линкове със злонамерето съдържание ще бъдат изтривани без предупреждение.

9т. Потребители, които смятат че са неправилно предупредени, или засегнати от Администратори и Модератори, или пък просто искат да информират за някаква нередност могат да се свържат с Главния Администратор на сайта и да изкажат своето мнение.

10т. Всички потребители, които нарушават правилата, без т. №9 разбира се ще се наказват с Предупреждение след това с БАН. Всеки опит за заобикаляне на бан, т.е. ре-регистрация, влизане с друго име или смяна на IP ще бъде последвано от окончателен БАН. Ако бъде установено твърде грубо нарушение на правилата или системно нарушаване на правилата, потребителят може да получи бан веднага без предупреждение.

11т. Нито един трейлър към филм или сериал, както и нито една телевизия не се излъчват или хостват от сайта. Използват се само хот линкове(хипер връзки) към тях (http://... и други) свободно разпространявани в интернет пространството, които се предоставят от самите потребители на сайта. Сайта не носи никаква отговорност за съдържанието на тези връзки предоставени от потребителите. Поради тези причини сайта ни не гарантира дали тези вързки ще работят нормално(накъснаве, буфериране и т.н.) или пък ще бъдат изтрити без предупреждение от самите сайтове където са качени.

12т. В сайта е ЗАБРАНЕНО предоставяне на материали с всякакво порнографско съдържание, реални кадри на насилие или пък кадри от реални инциденти с хора. При установяване на линкове с такова съдържание те ще бъдат моментално изтривани, а потребителя който го е добавил ще бъде изключван от сайта без предупреждение.

13т. Целта на сайта e да се събере линкове към телевизии или видео материали, с което да се сформира каталог изграден от самите потребители на сайта.

14т. Всеки един регистриран потребител може да добавя такива линкове, след получаване на ранг Ъплоудър. Този ранг е достъпен за всеки, след подадена заявка от тяхна страна. Всеки потребител има право да кандидатства за ранг Ъплоудър.

15т. Всеки потребител на сайта трябва да спазва тези правила и да уважава другите потребители. Грубият тон и всякакъв опит за нарушение ще се наказва въз основа на правилата в сайта.

16т. Всички правила и условия за ползване важат за сайта, форума и чат кутията. Съобщенията в чат кутията могат да са с по-свободен характер, но използването на нецензурни думи или обиди ще се третира като нарушение на правилата и потребителя ще получи от 3 до 7 дни бан (забрана) да пише съобщения, а ако отново бъде установено такова деяние от същия потребител ще получи постоянен бан в чат кутията. Ако даден потребител използва твърде груби обиди или многократна спам или флуд, то ще получи постоянен бан още от първия път.

17т. Забранено е обиждане, заяждане, провокация, подиграване спрямо потребители, ъплоудъри, модератори, администратори или сайта като цяло. Ако бъде установено нарушение ще се наказва по т.10 от правилата.

18т. Лотарията с рибки в контролния панел на всеки потребител е с чисто забавна цел, в нея се залагат само и единствено рибите които даден потребител е събрал чрез посещаване на профила му.

19т. Забранено е пускането на всякакви съобщения, постове или коментари подронващи авторитета на MyOnVideo.com. Ако бъде установено нарушение ще се наказва по т.10 от правилата.

20т. Забранено е използването на нецензурни или обидни потребителски имена, както и аватари с еротично и порнографско съдържание. Ако бъде установено нарушение ще се наказва по т.10 от правилата.

21т. Всеки потребител във всеки един момент, в който реши че не желае повече да ползва MyOnVideo.com може да изтрие акаунта си в сайта, чрез опцията "Изтриване на моя акаунт". Опцията се намира в "Потребителски Панел" -> "Изтриване на моя акаунт" (последната икона от менюто). Чрез тази опция ще се изтрие вашия профил и вашите коментари в сайта. Ако изтриете акаунта си, вашите данни и коментари в сайта никога няма да могат да се възстановят (в случай че желаете да възстановите акаунта си), за това ако отново искате да ползвате MyOnVideo.com ще трябва отново да се регистрирате.

22т. Акаунтът на всеки потребител, който не е влизал повече от една година в профила си ще бъде изтрит автоматично. Счита се периода за 365 дни от последното посещения в профила си. Това се прави с цел, да не се натрупват неизползваеми акаунти в сайта и по този начин да забавят работата на сайта. Изтритите акаунти не могат да бъдат възстановени, за това потребител на който е с изтрит акаунта трябва отново да се регистрира, ако желае да ползва всички функции на сайта.

23т. С използването на сайта MyOnVideo.com вие се съгласявате да изобразяваме и съответно Вие да виждате различни рекламни карета разположени в сайта или изскачащи прозорци към промотираните сайтове, които са предоставени от различни рекламодатели. MyOnVideo.com не е обвързан с промотираните сайтове и не носи отговорност за съдържанието на тези промотирани сайтове. Ако вие откриете нередност в тези промотирани сайтове и жалете да ни съобщите за проблем, то моля използвайте формата за контакти, където да ни опишете проблема подробно. След това ние ще се свържем с рекламодателя и евентуално той ще отстрани проблема, ако сметне, че има някакво нарушение.

=========================================

MyOnVideo.com си запазва правото да променя общите правила и условия за ползване по всяко време без предупреждение.

*СПАМ (spam) е използване на среда за електронни комуникации за масово изпращане на нежелани съобщения. Най-известната форма на спам е под формата на съобщения с рекламен линк към друг интернет сайт.
П.П.: Понеже доста потребители пускат линкове към YouTube.com с чисто забавна цел, тях няма да ги третираме като Спам.

**Флуд (flood) — съобщения в интернет-форум или чат, заемащи (в много случаи) голям обем и не носещи значима информация или прекалено голям брой емотикони които правят съобщението безполезно.

***БАН (ban) - забрана на потребител до определена функция/част на интернет сайт или цялостна забрана до определен интернет сайт.

Ранг: Главен Администратор

Форум мнения: 135

Регистриран на: 23 Октомври 2008