МЕНЮ
ЧАТ КУТИЯ

Статистики

Всички файлове: 2 674

Преглеждано днес: 417

Всичко гледано: 123 781

Всички Потребители: 378

Онлайн Потребители: 33 (0 потребители, 33 гости)
Потребители: BingBot

Реклама

Форум > Категория в която няма задръжки. > От какво най-много се страхувате?

Гост Извън линия

Re: От какво най-много се страхувате? - 24 Октомври 2011 22:58

[i][b]ТЕКС
Страхувам се че с течение на времето , нещата в нашата държава не отиват към добре за обикновените хора. Страхувам се, че ценностната система на хората се изгуби и това няма да доведе до нищо добро. Страхувам се за децата си и най-вече съжалявам, че трябва с непосилен труд да достигнат това , което им се полага по право, а други го получават наготово, без никаква заслуга. Изобщо смятам, че стават страшни неща.

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: От какво най-много се страхувате? - 3 Април 2012 18:31

Да започна списакът:Змий,оси,пчели,от хлебарките,но ако са от големите по 5 сантиметра,от големи богомолки,от големи скакалци(тай като сам на субтропичен остров тук всичко е голямо по размери)гущери вече ми е болна тема,защото лятото влизат вкъщи е тогава идва паниката.От тъмното от нещата,които могат да се крият в тъмното.Доста страхове имам,някой път ме наричат шубе.

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: От какво най-много се страхувате? - 3 Април 2012 23:24

От огън, просто умирам от ужас.

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: От какво най-много се страхувате? - 4 Май 2012 14:33

Повечето хора, ако бъдат запитани от какво най-много се боят, обикновено отговарят: „От нищо“. Това не е истина, тъй като всеки човек в определен период от своя живот става жертва на един от шестте видове страх: страх от бедност, болест, старост, загуба на любовта, страх пред съда на хората и страх от смъртта. Милиони хора живеят непрекъснато във високо нервно напрежение. Тяхната нервна сила постепенно спада, и в края на краищата те получават нервен срив.Страхът е ужасен, защото той постоянно се намира в подсъзнанието, където трудно го открива дори самата жертва. Ако страхът е разкрил своето присъствие с остри болки, в частност главоболие, това е по-малко безнадеждно, тъй като неговото присъствие е определено и жертвата трябва да направи нещо, за да се избави от него. Но страхът идва подобно на *** нощем и отравя мозъка така, че той не може да функционира нормално.

Вие, и само вие можете да узнаете за съществуването на вашите страхове. Вие можете да контролирате състоянието на вашия ум, като създадете запаси от нервна енергия. Страшните мисли не идват, когато има мощна нервна сила. Това не може да се купи за никакви пари, това може да бъде създадено от самия вас.
Не виждам лошо да се сподели.Аз се страхувам от хора предатели

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: От какво най-много се страхувате? - 15 Юли 2012 02:44

а аз се страхувам от жаби,гущери,червеи и всякакви други гадинки

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: От какво най-много се страхувате? - 13 Ноември 2018 23:38

Най - много се страхувам от извънземни..

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на: