МЕНЮ
ЧАТ КУТИЯ

Статистики

Всички файлове: 2 616

Преглеждано днес: 455

Всичко гледано: 115 996

Всички Потребители: 366

Онлайн Потребители: 19 (0 потребители, 19 гости)
Потребители: BingBot

Реклама

Форум > За Сайта > Какво се случва?

Гост Извън линия

Re: Какво се случва? - 3 Ноември 2012 00:20

искам си сайтааааааааааа и сме готови на бунт

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Какво се случва? - 3 Ноември 2012 00:29

Лично аз благодаря сърдечно за пояснеията на всички. Ако мога и можем ние който използваме сайта и за да не вършите всичко в благотворителна полза за нас потребителите: кажете с какво да помогнем, какво би могло да се направи, как можем да съдействаме, не само с празни, думи, мрънканици и не доволство.Ако има начин аз ще съм инициатора на Групата в сайта! Благодаря, с уважение към създателите и поддръжниците: Ваня Иванова

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Боби Извън линия

Re: Какво се случва? - 3 Ноември 2012 01:54

Здравейте на всички, не разбирам защо толкова искат да ни затворят,какво толкова сме направили, пускаме филми онлайн, защо не се ядосват създателите на филми а тези който имат най-малко права над тях, ГДБОП и МВР, Българищ стана за посмешище. Не могат да направят един сайт като хората или искат луди пари за гледане онлайн, а ако се замислят ние само помагаме на хората в чужбина тъй като няма как и откъде да гледаат филми и да свалят музика да речем. Това са пълни глупости и страшно много ме е яд защото и аз съм хвърлил много труд по-сайта и по-това да могат хората да се забавляват и да бъдат доволни от информацията която им предлагаме. Да гледат най-новите филми и сериали. Май им трябва реконструкция на задкалвиатурните устройства ох чак ми е смешно колко егоистични сме бълагрите и как искаме да потъпкваме всичко хубаво. Това е от мен за сега дано да се оправят нещата. " А, дано ама надали"

Ранг: Администратор

Форум мнения: 115

Регистриран на: 26 Юли 2011

Гост Извън линия

Re: Какво се случва? - 3 Ноември 2012 02:06

pelekanos написа:

От днес о1.11,2012г. не мога да отворя нито един филм? Излиза реклама в ютуби и това е.Някой има ли информация какво се случва в сайта. Жалко ако и този прекрасен сайт стане кодиран! Много Жалко.

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Какво се случва? - 3 Ноември 2012 02:43

Докато и в БГТоп-ниет Сайтът ни съвсем заслужено си отстояваше 1-вото място, вече е извън десетката на "едва" 11-та позиция с мотото:
MyOnVideo.com - "Най-новите и интересни трейлъри"
- Трейлъри на Филми, Телевизия и Спорт - Посети и се забавлявай! Гледай най-новите трейлъри на всички филми. Всякакви спортни резултати на живо, които има в момента.

Някои подобни сайтове въобще ги няма вече, а малкото удържали фронта просто не са баннати още. Дори и да използват линкове от путлокер, специално качени за , те не са конкуренция, а са "колеги", информацията да е възможно най-достъпна за всеки. И.. какво става вече, не само в Бг, но и по света - народная милиция a.k.a. "мила" полиция, се опитва да ограничава свободата на информираност & комуникативност, налагаща цензура над неща, с които въобще няма връзка. Опитват се да вземат и малките удоволствия от народа, за да си напълнят гушата. Подобни сайтове се посещават наистина грубо-казано от 2 вида потребители:
- хора извън България, които просто нямат друга възможност да гледат (на) български филми и подобно споделяне, което не е престъпление, е единственото решение;
- - жители на България, които цял месец се бъхтят за мизерна заплата, а филмите им остават единственото забавление за лека отмора, просто защото с минимално възнаграждение или далеч от "циливилизацията" не могат да си позволят да дават по 6-15 лв. за всеки филм с нашите стандарти,,, опитвайки се от горе да ни налагат европейски цени с нашите доходи.
Филмите все още си стоят качени в хостинг-сайтовете. "?" на време, идея или лична кореспонденция ще е да се пре-пращат тези линкове.
Както са тръгнали нещата, и торент-сайтовете ще се забранят!
Но не става дума само за някакви си филми... крайно време е поне за България народът най-после да вземе нещата в свои ръце...

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Re: Какво се случва? - 3 Ноември 2012 12:22

Може и да ме баннете но имам чувство че някой иска съвсем съзнателно да разруши труда на толкова млади доблестни хора като вас и като останалите в другите вече закрити сайтове и иска българския народ системно да затъпява!!!затварят се образователни сайтове като читанката,и останалите в които можеха да се гледат филми....
знам какво ще ми отговорят...ами купувайте си книги и филми...да ама не...с какво?? с 300 лева заплата ли???
жалко много жалко!
благодаря ви мили момчета и момичета за всичко което правите и за това че ни търпите и обидите,сякаш вие сте виновни...

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Avantasia Извън линия

Re: Какво се случва? - 3 Ноември 2012 12:59

След като тази информация, веднъж е допуснато да я има в Интернет, винаги може да се измисли метод за правилното и разпространение, без да нарушава и ограбва нечии права, а дори да подпомага правоносители.Нужно е само желание, да се изгради подобна структура!Но идеята не е тази!
Човек се ражда на тази земя, без да знае от къде идва, на къде отива, и в стремежа си да се развива, много често влага изключително големи поражения на околната среда и околните живи същества!
Реално погледнато, проблема тук е незначителен, друг е въпроса че се раздува от няколко правни и безправни институции и организации, борещи се да завземат и ограничат ресурсите.
Винаги е било по-лесно да те накажат, да те ограничат. да те притиснат в ъгъла и да нямаш друг избор, освен да слушаш и изпълняваш.Но ние сме хора и трябва да се борим да има за всекиго по нещо...като започнем от най-елементарното - храна, и стигнем до мултимедия!За това сме се разделили на територии с оформени граници и прочие - "всяка жаба да си знае гьола"!

Самият начин на управление не е правилен, а има толкова много кадърни хора по света без правото да взимат глобални решения.Жалко е, че малката част от себеподобните ни, които дават идеи, смятат че, ако всеки има по-равно ще настъпи хаос.
Всичко е въпрос на принципи и начин на оцеляване.Ако всеки съумее, че най-ценно е да живееш за човека до себе си, да помагаш, да градиш всеобщо разбирателство, да заделиш късче хляб за по-нуждаещия...да запазиш света, такъв какъвто, би ти донесъл радост...
Но стената се пропуква при всяко едно негативно влияние.
Ние не сме перфектни, но никой няма правото да ни спира, ако искаме да бъдем такива.

Видяното тук го сравнявам с християнството.
Исус разбутал пазарлъка покрай храма, а днешната религия строи църкви, които са се превърнали в бизнес центрове на хора с расо.
И тука е така: Тези които даваха достъп и предоставяха тази информация, сега те съдят, защо си я ползвал и споделял.

На мен когато ми падат круши от небето в двора, нормално е да ги споделя с околните, а тези...строят прегради и завземат, после скалъпват една Интернет сергия и започват да продават круши по 30 евро бройката!А от къде идват тия круши, кой ги пуска и дали претендира, защо никой не дава нищо в замяна, не се знае.Ние виждаме само онзи който е на сергията.В него е ножа, в него е крушата!
И ако теб това не те устройва, гледаш сам да си набавяш круши(вече не падат така хаотично от небето), обаче идва един чичко!Гледаш го, на вид като тебе, но е жив дявол - Анатема!В Интернет, вместо Анатема, се използват терминологии, като ACTA, PIPA, SOPA...и те твърдят следното - Аз продавам круши, ти НЕ!Ако само дръзнеш да си посадил дърво, мисли му!
Естествено, ти му отговаряш, че няма да продаваш, искаш просто да ядеш, но не става и това.
Отговора е: Нямаш право да ядеш круши, ако не си платил!

Аз лично започвам да се чудя, за кое по-напред да платя, за това че искам да посадя дърво, че искам да ям от него....може би плащам за цялото си съществуване.

Аз съм роб на собствения си живот!

Благодаря за вниманието.
Всичко хубаво ви желая, поздрави и успех!

Ранг: Администратор

Форум мнения: 26

Регистриран на: 4 Януари 2012

Гост Извън линия

Re: Какво се случва? - 4 Ноември 2012 02:02

Сайта ще се оправи ли ?
Смисъл чета ви коментарите и нищо не разбирам...Дано по скоро се оправи,защото това ми е любимия сайт!

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Какво се случва? - 5 Ноември 2012 12:12

И аз прочетох всичко по тази дискусия преди да дам и аз своя дан в нея!
Лошо и много жалко, ако не се възстанови сайта. От 3 години си живея с "ВАС", мили модератори, и съжителството НИ много ми допада!
Ако има с нещо, с което моята персонална помощ би ВИ била от полза, моля, насреща съм!

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Re: Какво се случва? - 5 Ноември 2012 17:18

iskam da popitam koga 6te se znae posledno dali 6te ima sait ili ne haide de nai posle napi6ete istinata

Нарушена точка 1 от ПРАВИЛАТА -
Писането на кирилица е задължително!


Искам да попитам, кога ще се знае - последно, дали ще има сайт или не?Хайде де, най-после напишете истината.


Бих искал да отговоря адекватно, но единственото което мога да кажа в момента е, че не знам!


*Този коментар е бил редактиран от Avantasia на 6 Ноември 2012 00:16

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на: