МЕНЮ
ЧАТ КУТИЯ

Статистики

Всички файлове: 2 616

Преглеждано днес: 317

Всичко гледано: 116 504

Всички Потребители: 367

Онлайн Потребители: 16 (0 потребители, 16 гости)
Потребители: BingBot

Реклама

Форум > За Сайта > Какво се случва?

Гост Извън линия

Ре: Какво се случва? - 5 Ноември 2012 21:56

здравеите,ето и аз да кажа нещо.ясно е на всички ,че в последно време са предприети големи мерки за спиране на саитове за онлин филми и серали.защо -не знам и не мога да си обясня.аз живея в чужбина и тези саитове бяха едно от малкото неща с които се разнообразявах през свободното време .ако тия дето спират саитовете си мислят,4е по този на4ин ще променят нешо много се лажат .по4ти веднага намерих много хубав саит които е на руски и има вси4ки нови филми и серали.наложи се да си припомня руския,но в края на краищата пак си гледам любимите серяли .жалко е за създателите на нашите бг-саитове,за техния труд и усилия.за всичкото време,което за вложили да можеме ние обикновените зрители да гледаме любимите си филми и серали.наи искрено пожелавам касмет и успех на авторите и хората ,които помагат при направата на бг саитовете .искренно се надявам,че мy оn video няма да баде спрян,за да мога пак да си гледам всичко на бг-език.

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Какво се случва? - 6 Ноември 2012 00:47

ТО НЕ Е САМО ДО УСИЛИЯ.. АЗ СЪМ СЪГЛАСЕН ДА ПЛАЩАМ ПО 2.40 НА МЕСЕЦ.. ПРИМЕРНО И ДА ЗНАМ ЧЕ ИМА ЕДНО МЯСТО КЪДЕТО ВСИЧКО Е ИЗРЯДНО.. САЙТА СИ ПЛАЩА ЗА ЛИЦЕНЗ НА ФИЛМИ И СЕРИАЛИ НИКОЙ НЯМА ДА ЗАПОЧНЕ ДА ГО СПИРА ЩОМ ИЗВЪРШВА ЛЕГАЛНА ДЕЙНОСТ..АМА ТО ТАКА НА ГОТОВО Е НАЙ-ЛЕСНО... И АЗ ЖИВЕЯ В ЧУЖБИНА И НА МЕН МИ БЕШЕ ХУБАВО ДА ГЛЕДАМ ФИЛМИ С БГ ПРЕВОД БЕЗ ПАРИ... НО АКО ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА БИХ СИ ПЛАТИЛ ПРОСТО СИ ОПРАВЕТЕ САЙТА И ГО НАПРАВЕТЕ С ПАРИ ДА МИРЯСАТ ВСИЧКИ...

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Какво се случва? - 6 Ноември 2012 01:50

Както винаги в България нещо се забранява, но алтернатива не се дава, а ние мрънкаме малко и се примиряваме...
Аз също съм съгласна да си плащам, за да гледам филми, но сайтът да се запази какъвто е, харесва ми. Мисля, че след като voyo /сайт, който не харесвам, защото няма избор на филми/ може да предлага легално филми може да стане и тук, всичко зависи от собственика. Желая успех на сайтът и благодаря на всички, които се грижиха толкова време, за да се забавляваме ние потребителите
*Този коментар е бил редактиран от petia1980 на 6 Ноември 2012 04:15

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

serde4ko Извън линия

Re: Какво се случва? - 6 Ноември 2012 10:06

Мили приятели, ако кажа, че кръв ми капе от сърцето, няма да съм далеч от истината!
Тук намерих страхотни хора за общуване, сайта ми е дал толкова положителни емоции и радост...
За три години това беше моето пристанище за разтоварване от сивото ежедневие, но и цялата ми дейност по сайта е била продиктувана от любов към киното.
Да, MyOnVideo беше приятно и спокойно място за отмора, човек можеше да си намери хубаво филмче за гледане.С гордост мога да кажа, че имахме най-богатия каталог от филми, благодарение на вашите идеи и трудолюбието на всички колеги от екипа.Можеха да се гледат както нови филми,така и филми с колекционерска стойност.
Но заради тези безумия всичко се промени!
И аз като вас стискам палци и се моля в разумни срокове всичко да си е както преди!
Обичам ви, благодаря ви, че бяхте с нас и ни подкрепяте все още!

*Този коментар е бил редактиран от serde4ko на 6 Ноември 2012 10:07

Ранг: Администратор

Форум мнения: 1276

Регистриран на: 28 декември 2009

Гост Извън линия

Re: Какво се случва? - 6 Ноември 2012 14:19

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Ре: Какво се случва? - 6 Ноември 2012 14:49

purvo iskam da blagodarq na organizatorite i na vsichki polojili trud tozi sait da ni radva i raznoobrazqva sled dulgiq i umoritelen raboten den.No mislq che e kraino vreme naroda da se zamisli seriozno nad vuprosa dokoga shte turpim da ni potupkvat i ogranichavat.Prosto nemoga da opisha s dumi kolko sum razocharovan ot nachata mila rodina zatova i se mahnax ot neq kato si mislex che veche po nikakuv nachin nqma da imam nikakuv dopir s neq no uvi eto che dori i tuk namirat nachin da mi zabranqt neshto .Vse poveche i poveche se opitvat dani oprilichat na drugite evropeiski durjavi no vmesto da zabranqvat i da nalagat nqkakvi evropeiski standarti na jivot neka purvo poglednat naroda v ochite i da go popitat ot kakvo ima nujda .Obicam rodinata si no nenavijdam diktatorskiqt rejim koito nalagat milite ni upravnici .Xora subudete se!
Нарушена точка 1 от ПРАВИЛАТА -
Писането на кирилица е задължително!
*Този коментар е бил редактиран от Sammy на 6 Ноември 2012 19:46

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Какво се случва? - 6 Ноември 2012 20:10

Предизвистена смърт,това е.Преди месец оповестиха
че Zamynda е4 в 10 на най-пиратските сайтове ,плагиати в Америка.При продължителна кражба,следват санкции за България,в милиони.Едва
ли някой данъкоплатец би биб съгласен.По темата
бе оповестено още преди 6 месеца,че всеки абонат
може да си тегли филми или музика за лично ползване.Но е ЗАБРАНЕНО РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО сред
мнозинство потребители.Съответно се плаща и лиценз за всяка услуга.Припомнете си времето на
видеотеките-лев,наем за филм и фалита им,вследствие на интернет.Безспорно сте вложили
труд и старание,но финала бе ясен още преди време.Накрая идва сметката и наемателя,който не
заплаща е отстранен.Как ще наречете хората,които си плащат такса за цифрова телевизия и гледат
новите сериали по HBO.AXN.Fox Life?Всяка телевизия си плаща и за излъчваните филми,които след ден се плагиатстват от сайтовете.Истината е
многозначна,но трябва и да е обективна.От нета се
и печели,но вече се облагат и с данъци.Погледнете и от добрата страна,може би
мнозина ще осъзнаят ,че забавленията и развлеченията са в реалитета с истински емоции
и подбрани хора.А на протеста на Анонимните бяха само 500,при 10000 заявени в нета.На думи
силни,на дела никакви.Имаше и интересно заглавие в Дойчевеле.България ,държава на безделници.Факти-250000до 30г лентяи-не правят
нищо.И само 2% от тях са висшистиСтранна аналогия е че и около 25% от населението
ползват редовно нета.Много неща в Б-ия деградират,но воплите иборбата трябва да са към
по сериозни теми.Самотата и активния виртуален живот са пагубни за млада личност,нуждаеща се от опит,преживявания и емоции.Светът е прекрасен и спасение дебне от всякъде!!!А безплатно е само сиренето в капана.

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Какво се случва? - 9 Ноември 2012 11:48

Здравейте,
Какво се случва мисля, че вече е ясно на всички.
Започнах да чета темата с надежда, че ще открия отговор дали сайта ще заработи нормално отново.
За съжаление, в три страници коментари, неможах да открия отговор на този въпрос!
Скъпи админи, благодаря ви за труда който сте положили по създаването на сайта, но нека най-накрая някой да поеме отговорност и да каже какво да очакваме за в бъдеще!
Иначе ще изпишем тук във форума не 3, а 10 станици, но всичко ще баде само чесане на езиците
Поздрави на всички
*Този коментар е бил редактиран от ivouzunov на 9 Ноември 2012 11:56

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Какво се случва? - 9 Ноември 2012 18:49

ФИЛМИ СМЕ ГЛЕДАЛИ И ПАК ЩЕ ГЛЕДАМЕ! Никой и никога не е успявал да спре прогреса! Навремето за да си намериш някоя стойностна книга си имаше "правила", въпреки това пак си четяхме и социализма все пак свърши. И "демокрацията" ще свърши. В уроците по история се учихме защо даден строй се сменя с друг. За мен всички предпоставки са налице. Това с филмите ни е най-малкия проблем. Лошото е, че ние винаги се сещаме за промяна едва когато видим какви са резултатите някъде навън и чак тогава можем да започнем с промените, като обезателно трябва някой от вън да ни помогне. През това време, по-будните и млади хора са се изнесли извън БГ. Та...Веднъж сме закъснели, след това имаме и емигрирали (според мен около 20%-25%) и естествено понижена раждаемост. Според вас песничката на Тодор Колев "Как ще ги стигнем хамериканците",дали скоро време ще престане да бъде актуална?

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Какво се случва? - 9 Ноември 2012 23:28

От доста време наблюдавам,какво става.Отпадат сайтове един по един...Жалко...наистина!Смея да твърдя,че това е сайта,който от 3-4 години ми е доставял най-голямо удоволствие.Страшно много ще съжалявам ,за отнетата ми радост!Ох...човешки радости,та останаха ли такива в тази страна...Нима свършиха всичките ни проблеми,та опряхме до малкото благинки за хората!Дайте да хвърлим малко прах в очите на слепите,за да не роптаят срещу неработещата здравна система или образователната ни система...Тук примерите са много.Но когато медиите обявиха изказване на VIP персона,че столицата на Румъния е Белгия ... дойде ми в повече!Справиха се и с проблема за безработицата,всеки ден се откриват нови работни места.Заплатата ни на месец не е 300лева,а 3000 евро,примерно.Работя 5 дни в седмицата по 8 часа,а не 6 по10 часа на ден.Платения ми годишен отпуск е 20,а не10 дни.Цените на бензина,хляба,тока,водата ,основните хранителни продукти не се вдигат.Не... ама само в сънищата ни....Мога с часове да изливам разочарованието си натрупано през годините,но е загуба на време...Истината е ,че си траем!Всеки народ си заслужава съдбата,която има.Ние сме си избирали управниците и им сърбаме попарата...И пак си мълчиме!Няма да се изненадам,ако ни сложат и данък върху въздуха,който дишаме и пак ще си мълчиме...Обичам страната си,но ми е все по-трудно да живея тук!

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на: