МЕНЮ
ЧАТ КУТИЯ

Статистики

Всички файлове: 2 616

Преглеждано днес: 329

Всичко гледано: 116 516

Всички Потребители: 367

Онлайн Потребители: 14 (1 потребител, 13 гости)
Потребители: BingBot, rowenchowe

Реклама

Форум > За Сайта > Какво се случва?

Гост Извън линия

Re: Какво се случва? - 20 Ноември 2012 21:47

наистина е много жалко... сайта е наистина хубав.надявам се скоро проблемът да се реши

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Какво се случва? - 21 Ноември 2012 15:29

моля ви вечеееееееееееее искам си саита

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

serde4ko Извън линия

Re: Какво се случва? - 21 Ноември 2012 18:13

Случва се това, че MyOnVideo.com пренасочи дейността си и вече ще е сайт за трейлъри и анотации на филми.
НЕ МОЖЕ повече да се гледат филми онлайн.

Ранг: Администратор

Форум мнения: 1276

Регистриран на: 28 декември 2009

Гост Извън линия

Re: Какво се случва? - 21 Ноември 2012 22:41

Много жалко. Харесваше ми много форума, много добри филми имаше и само него посещавах за жалост - това беше края.

Абе смешното е че тия ГДБОП какъв им е проблема?

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Какво се случва? - 22 Ноември 2012 01:36

Знам ,че рекламата е забранена,но тук не можем да гледаме филми и трябва някаква алтернатива и не съм свързан финансово или по какъвто и да е начин със сайта ,който мисля да рекламирам!

http://subsmania.info/ е г/д добър сайт ,който що годе става и можем да гледаме филмите ,които искаме там.

П.П.- Правя го с добра цел ,защото всички искаме да гледаме филми ,но не можем ,иначе май он видео си остава най-добрият сайт и съм сигурен ,че тази реклама ще е безмислена ,когато се оправи сайта ,защото няма по добър сайт и всички ще си гледаме пак тук филмите.Ако пък толкова админите и модераторите държат да няма никаква реклама на друг сайт моля изтрийте поста ми .Приятно гледане и не забравяйте кой е най-добрият сайт.

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Re: Какво се случва? - 22 Ноември 2012 23:35

Avantasia написа:

Ами...какво да ви кажа...филми няма, има само постери с анотация и трейлър.Вие определено сте го забелязали, само не разбрах, защо толкова много хора реагираха така бурно с коментари под файловете.Аз лично започнах да им обръщам внимание към 17 часа, когато започнаха да се натрупват едни и същи спамерски текстове.Получих и многобройни запитвания, дали сайта не е затворен от всеизвестната организация за борба с киберпрестъпността.И едва ли тук е мястото да ви давам сравнение с нашата дейност и онази на Хитър Петър, когато си накваси хляба на парата и се наяде, уж!Колкото и ние се наядохме, толкова и той, но нали го наричат "хитър", та все в разума на човек, изникна нещо нередно при такова понятие за личност!Нали се бяха пуснали и слухове от разни медии, че собствениците на подобни сайтове, като този - карали Бентлита и живеели охолно!
Пък ние нищо не сме взели, ей така седим си тук на доброволни начала, да се забавляваме и споделим нещо по приятелски, за това все още не са ни пипали, но това не пречи да ни сочат враждебно с пръст.И да ви кажа, мен не ме е страх, защото, както споменах на един колега - най-много да ми бръкнат в празната чиния.Докато пък те, разполагат с тенджери, тигани...цял набор от казани за ракия, все пълни с неизяснени до момента деликатеси.Но вие, драги ми потребители!Не малка част от вас, направо ни изядохте!Едва ли не, ние сме длъжни да ви предоставим тук и веднага, нещо което обикновения българин трябва да отгладува, за да го види!Очаквах повече сдържаност и разбиране, но уви!

И както каза един друг колега:
"...всичко е суета и тичане по вятъра... Весели се в сегашния миг: там е смисъла на живота..."

И ще си позволя да отправя един поздрав с една любима песничка, през така познатия ви и натрапчив плеър на YouTube!Нека тази песен бъде поздрав за всички, които така неуморно се трудиха и продължават, за да наричаме това място - Любимият ни сайт!Нека бъде и за всички потребители, които така силно се надяват и желаят това място, да бъде винаги сайт в който да си щракат приятно през свободното време и да се забавляват естествено!

касмет от мен саитави е супер дано скоро го опражите

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Какво се случва? - 23 Ноември 2012 02:36

БРАВО

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Re: Какво се случва? - 23 Ноември 2012 15:27

Sammy написа:

Както обяснихме в няколко теми осъществяват се промени в сайта и достъпът до филмиет временно е спрян. Бъдете търпеливи и проблема ще бъде отстранен скоро.

мн ви благодаря че е само временен проблем и след неговото приключване може ли да качите новия филм на здрач и хотел трансилвания

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Какво се случва? - 24 Ноември 2012 00:40

Сайта беше добър, но както всяко начало си има край, така дойде и този на сайта.
Жалко за хвърления Ви труд и за безсънните Ви нощи, които сте имали, за да създадете нещо, което като всичко друго в България се помни като не много ценен паметник на културата. Ами остава само да си пишете с едни и същи спамери и да гледате трейлърчета. Успех с тези, които ви сочат с пръст.

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Какво се случва? - 24 Ноември 2012 15:33

нета си е направен за източване на информация, големите компании след време просто ще искат пари за всяко чаткане с мишката, google ще е платен, а новите поколения свикнали с интернет няма да имат възможност да се учат на каквото и да било, световни енцикопедии и вестници прехвърлят всичко в нета тъйкато са притиснати до стената. И в един прекрасен ден всичко ще се плаща, кой ще се върне в библиотеките?? как като книгите не се издават, промениха мисленето на младите и сле време ще плаща ме за това, казвам всичко това, защото е показателно какво стана с този и много други сайтове, малко по малко някой ден .......

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на: