МЕНЮ
ЧАТ КУТИЯ

Статистики

Всички файлове: 2 674

Преглеждано днес: 66

Всичко гледано: 126 497

Всички Потребители: 380

Онлайн Потребители: 6 (1 потребител, 5 гости)
Потребители: BingBot, oproto

Реклама

Форум > Категория в която няма задръжки. > Помисли върху това!

Гост Извън линия

Re: Помисли върху това! - 17 Септември 2010 23:02

Разбира се, че е добре да има коментари.Странно, но винаги са ме привличали онези с негативното отношение на потребителите.Ха, сега като се замисля, наистина е странно!

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Помисли върху това! - 29 Септември 2010 04:27

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Помисли върху това! - 3 Октомври 2010 23:40

Аз най-напред си избирам филм по категории.Понякога ми се гледа комедия друг път анимация ...след това си чета описанието ако не съм решила си пускам трейлъра коментарите много рядко чета и не ми харесват критикарите има една приказка разни хора разни идеали един харесва едно друг друго най-много да ме объркат а и какво толкова ако не ми хареса спирам го и пускам друг.И все пак от уважение към труда на хората може да се каже поне едно благодаря.Та и сега използвам случая да благодаря на всички

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Re: Помисли върху това! - 9 Ноември 2010 02:51

Vangeliq написа:

Да де, хубаво, хубаво... колко да е хубаво? Естествено че четем коментарите, да преценим дали да гледаме даден филм, но като се вземе за пример хората които пишат коментари, без дори да са гледали филма, или слагат негативна оценка, въпреки че филма е хубав, само защото еди си кой актьор не им харесва, тези фактори объркват малко човека канещ се да гледа даден филм. Не казвам че НЕ трябва да пишем коментари, пишем пишем просто споделям мъката си отностно некоректните..

и аз съм съгласна с теб за тези,които пишат коментари без да са гледали филма,но всъщност не можем да знаем кой го е гледал и кой не...+ това всеки си има негово мнение..това че на теб ти харесва примерно,не означава че на всички ще им хареса..да речем аз не обичам фантастики,но има някои,които ми допадат...ако ми хареса описанието на филма...или постера-бих го гледала,но не бих се водила от коментарите на хората,просто защото "разни хора,разни идеали"

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Помисли върху това! - 9 Май 2012 20:53

Аз не мисля , че коментарите влияят на рейтинга!Познавам хора в сайта , които са с висок рейтинг без да са написали никъде нито един коментар и са гледали 5-6 филма/говорим за нови потребители/ , а рейтинга им е 5 пъти по - голям от този на по-стари потребители.
Аз обаче обичам да пиша коментари за филмите ,защото това ми доставя удоволствие!

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на: