МЕНЮ
ЧАТ КУТИЯ

Статистики

Всички файлове: 2 667

Преглеждано днес: 566

Всичко гледано: 121 182

Всички Потребители: 373

Онлайн Потребители: 11 (1 потребител, 10 гости)
Потребители: BingBot, Kosmak1969

Реклама

Форум > На Лафче :) > Запознайте ни с вашите домашни любимци...

Гост Извън линия

Re: Запознайте ни с вашите домашни любимци... - 9 Октомври 2010 20:46

Боже мой, Allasensi - такива хубави и екзотични любимци си имаш!Браво Аз преди имах 8 огромни аквариума с рибки - всякакви имах дори за раздаване защото ги развъждах, дори правих и смесени видове.Получаваха се страхотни риби и по цяла нощ чаках майките риби да родят за да извадя малките рибчета иначе си ги изяждат Имах и 4 малки папагала, но и тях и рибите продадох.Имах и 2 мъжки хамстера, които се казваха Арнолд и Силвестър (познайте на кой бяха кръстени )бяха черен и бял албинос, но умряха Между другото, твоята Сузана е със страхотни жълти очи голяма е хубавица На мен сега ми останаха само Сузи и Бастет, които обичам ужасно много
*Този коментар е бил редактиран от tokvikava на 9 Октомври 2010 20:49

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

allasensi Извън линия

Re: Запознайте ни с вашите домашни любимци... - 9 Октомври 2010 23:00

Аз обожавам животните, жалко, че не мога да гледам още повече. Като малък имах риби, котки и пилета, 2 кучета, 2 хамстера, водна и сухоземна костенурка, таралеж и какво ли не Майка ми понеже не обича животните, та не смееше да влезе при мен

Ранг: Администратор

Форум мнения: 12

Регистриран на: 19 Юни 2012

Гост Извън линия

Re: Запознайте ни с вашите домашни любимци... - 9 Октомври 2010 23:04

Aхахахаххаа, на мен пък баба ми ги мрази и винаги когато искам да взема животно, чакам да замине за село и като се върне да го види пред свършен факт че иначе ще ме изхвърли заедно с тях навън Така се сдобих и с котката и с кучето Няма как щом живея при нея
*Този коментар е бил редактиран от tokvikava на 9 Октомври 2010 23:05

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Запознайте ни с вашите домашни любимци... - 28 Октомври 2010 21:37

ДНЕС НА 28 ОКТОМВРИ В 14:00 ЧАСА МОЯТА МАЛКА ПЕРЛИЧКА СУЗИ С КОЯТО БЯХ ОТ 17 ГОДИНИ ПОЧИНА!ПОЧИВАЙ В МИР МИЛИЧКА, ВИНАГИ ЩЕ ТЕ ПОМНЯ И ОБИЧАМ!!!

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Запознайте ни с вашите домашни любимци... - 28 Октомври 2010 21:58

Лошо!То в такива случаи, каквото и да се каже...много често е без значение.Нито мога да те утеша, нито мога да върна времето назад....а и не ме бива много в обясненията когато става въпрос за...всички вие се сещате, не ми се иска да го напиша.

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Запознайте ни с вашите домашни любимци... - 29 Октомври 2010 01:19

Съжалявам за загубата ти мила!

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Запознайте ни с вашите домашни любимци... - 29 Октомври 2010 03:08

Съчувствам ти невероятно много, Севи!Съжалявам, мило!
*Този коментар е бил редактиран от My.Angel на 29 Октомври 2010 03:09

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Запознайте ни с вашите домашни любимци... - 29 Октомври 2010 03:22

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!Не исках да пиша тук за смърт, защото темата е за домашни любимци, които ни радват много и би трябвало да ни радва вместо да ни натъжава, но смъртта на Сузи ми показа, че трябва да мислим и за този момент, когато той настъпи.Сузи щеше да има рожден ден на 18 Ноември, но не го дочака........ жалко.Много ми е мъчно, но самите вие сте губили животно и знаете как е, затова не се и съмнявам, че ще ме разберете.Благодаря ви от сърце за подкрепата и разбирането, но единственото, което аз мога да направя е само да скърбя за нея!

Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

Гост Извън линия

Re: Запознайте ни с вашите домашни любимци... - 17 Май 2012 00:30

Първото ми куче беше една великолепна женска шотландска овчарка – както на външен вид, така и по характер. Сдобих се с него през 1991 г. Нарекох своето първо коли Ласи – по него време беше много известен този едноименен американски сериал.

Две-три години след това, в списание „Моят приятел кучето” излезе една чудесна монография, посветена на колито. Бях безкрайно горд, че съм собственик на такова прекрасно животно.Никое друго овчарско куче не притежава такава тясна, благородно оформена глава. Изключителни са бадемовите му очи и малките му уши с клепнали напред връхчета. Някога труженик на тежкия труд, чието възнаграждение са били остатъците от трапезата и мишките, колито твърде рано в своята история намира признание сред красивите и богатите и се превръща в символ за престиж.Половин столетие неговото отглеждане се определяше от естетични аспекти. Едва чрез филмовия актьор Ласи неговият характер отново се появи на преден план. Съвременните наследници на Ласи притежават и двете качества – блестяща красота и обаятелна душевност.



Ранг:

Форум мнения:

Регистриран на:

allasensi Извън линия

Re: Запознайте ни с вашите домашни любимци... - 19 Май 2012 13:12

Хайде малко ъпдейт и на моите зверове













*Този коментар е бил редактиран от allasensi на 19 Май 2012 13:16

Ранг: Администратор

Форум мнения: 12

Регистриран на: 19 Юни 2012