МЕНЮ
ЧАТ КУТИЯ

Статистики

Всички файлове: 17 411

Преглеждано днес: 548

Всичко гледано: 7 876

Всички Потребители: 1 331

Онлайн Потребители: 38 (1 потребител, 37 гости)
Потребители: GoogleBot, aquaorbi

Реклама

RSS Новини

Форум > Как да гледаме успешно с всички плеъри > Инсталиране и настройка на VPN

Aalesund Извън линия

Инсталиране и настройка на VPN - 8 Юни 2019 02:42

От тук може видите, как да инсталирате и настроите БЕЗПЛАТНО VPN.

Следвайте стъпките и картинките и няма да имате проблеми:

1. Свалете OpenVPN-Client.msi - openvpn-client.msi

2. Инсталирайте openvpn-client.msi, като по време на инсталацията ще излезне съобщение да инсталирате виртуален драйвър за интернет, вие натиснете ИНСТАЛИРАНЕ.3. Влезте в сайта https://www.vpnbook.com/ и на първата страница ще видите раздел OPENVPN, кликнете на него и ще се покажат наличните сървъри, към които може да се свържете, като използвате конфигурационни файлове. Използвайте DE или PL, но в никакъв случай НЕ използвайте другтите.
Свалете някой от тези два архива, разархивирайте ги и вътре ще видите различни .ovpn файлове, с които може да се свържете. Използвайте само един от тях, примерно UDP 53.
За уточнение UDP и TCP е вида на връзката, а 53 или 443 или друг номер е самия номер на порта. Принципно UDP връзката е по-бърза от TCP и за това препоръчвам UDP, а за порт може какъвто искате.4. Отворете вече инсталираната програма OpenVPN Client и натиснете върху малкото "+" от дясно, за да добавите профил.5. Изберете Local file и отворете някой от .ovpn файловете от архива, който свалихте от vpnbook.com6. Натиснете върху Save за да запаметите този профил в програмата.7. След това вече ще видите, че имате налични профили за свързване. Може да добавите колкото искате и откъдето искате, но ние ви препоръчваме VPNbook.com, защото е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН VPN сървър и става за онлайн гледане на филми и сериали!
Натиснете върху самия профил и ще се отвори прозорец да въведете ИМЕ и ПАРОЛА.
Името винаги е vpnbook но паролата е различна и трябва да я взимате винаги от сайта https://www.vpnbook.com/ , след това натиснете върху Login и ще се свържете и ще ползвате безплатен VPN.8. Когато искате да изключите VPN просто отворете прозореца и натиснете върху бутона Dissconnect и връзката ще прекъсне.
*Този коментар е бил редактиран от Aalesund на 8 Юни 2019 09:38

Ранг: Главен Администратор

Форум мнения: 137

Регистриран на: 23 Октомври 2008